Nieuwjaarspoëzie

Carmien Michels en Max Greyson

De feestdagen komen eraan. Het fonduestel staat klaar, het feest kan beginnen. Maar eerst… de nieuwjaarsbrieven! Rode kaken, knikkende knietjes aan de ene kant, aan de andere kant: ontroering, ogen die gaan fonkelen, een glimlach die steeds breder wordt. De magie van de nieuwjaarsbrief werkt elke keer.

Dit jaar willen dichters Carmien Michels en Max Greyson ervoor zorgen dat iedereen in Wilrijk een nieuwjaarsbrief krijgt. Op 4, 5, 6 en 7 januari schrijven zij een persoonlijk gedicht voor je favoriete medemens. Je vindt hen in de Poëziewagon op de Bist. Een unieke kans is dit – laat je bijstaan door de beste jonge Belgische dichters van het moment en schrijf je meest poëtische nieuwjaarsbrief ooit! Daarnaast willen ze samen met jou een ‘nieuwjaarsbrief voor Wilrijk’ maken.

Laat je inspireren door de modelbrief en kruip in je pen. Insturen kan tot en met 8 januari (digitaal naar kern@stad.antwerpen.be of per post naar cc De Kern, Kern 18, 2610 Wilrijk.) Je kan de modelbrief hier downloaden. Met alle inzendingen schrijven Carmien en Max een groepsgedicht voor Wilrijk dat nog zal nazinderen wanneer de eerste goede voornemens al lang weer gesneuveld zijn.

Idee & realisatie: Vonk & Zonen


Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

donderdag, vrijdag, zaterdag: van 14 tot 17 uur en van 18 tot 20 uur
zondag: 14 tot 17 uur