Eindejaarsparty

met La Folie Jolie en Michael Schack

Oudjaar vieren? Dat doe je ook dit jaar op de Bist! De muziekfanaten van Willrock organiseren een geweldige eindejaarsparty.

21 uur: Deuren open
22.15 uur: La Folie Joli
0 uur: Nieuwjaar!
0.15 uur: Michael Schack

La Folie Jolie
Bedrijfsfeesten of festivals, bescheiden fuifjes of een publiek van 5000 man, extreme hitte of ijzige kilte... 1 ding is zeker: de optredens van showcoverband La Folie Jolie laten niemand onbewogen.
In een bijna 2 uur durende show brengt La Folie Jolie zovéél aanstekelijke hits & klassiekers dat je amper tijd hebt om de dansvloer te verlaten: the show must go on!

Michael Schack
Afgelopen zomer heeft Michael Schack bewezen dat hij als een uniek, energiek en entertainend solo optredende #DJDrummer ook de zomerfestivalpodia in de Benelux waard is.

Tijdens zijn solo set speelt hij niet gewoon bovenop een door een DJ ingemixte track, maar triggert en speelt hij mashed up tracks met al hun herkenbare intro’s en drops helemaal live. En dat is ook de media die hem bijvoorbeeld op Genk On Stage of Maanrock hebben bezig gezien erg meegevallen. “Straf!”, “Wow, de drummer IS de DJ”, “Er stond meer volk dan aan de main stage én ze dansten en sprongen gezwind mee”.
(Nu Netsky Live er een tijdje tussenuit gaat) legt Michael voor 2018 zijn volle focus op zijn solo #DJDrummer show : nog spectaculairder, nog meer feest, en vooral een unieke kans om een erg opvallend stuk van Netsky’s en Milk Inc’s live reputatie naar uw podium te halen.

Zijn solo ‘uitstap’ is immers geen agenda vullend experiment, maar een heuse prioriteit en laat zich dansen als een Tomorrowland main stage act, maar dan vooral gedurfd live gespeeld en uniek interactief met het publiek.
(En tegelijkertijd een stukje Netsky Live op ons podium.)


Praktisch

prijzen
  • Gratis

Extra

Vol is vol!